New years dress

Min fremtid

En ting har fyldt utrolig meget i mit hoved i en længere periode. Det har påvirket mit humør, tappet mig fuldstændig for energi, overskud, og ikke mindst holdt mig vågen til langt ud på natten. En ting er sikkert, der skulle laves en ændring!

Efter niende klasse vidste jeg, som så mange andre, ikke hvad jeg ville efter sommerferien. Størstedelen af min daværende klasse skulle starte på gymnasium, men det lå så fjernt fra mig, at jeg besluttede mig for, at tage tiende klasse. I tiende klasse startede jeg allerede tidligt med, at snakke med skolens vejleder, for at finde ud af, hvilken retning jeg skulle. Og ikke så overraskende, så vidste jeg stadig ikke, hvad jeg ville. De fleste har måske en lille ide om, hvilken retning de vil, og mange ved måske præcis, hvad de vil ende op som. Jeg var fuldstændig fortabt, det var i hvertfald den følelse som jeg sad med. Senere hen på året, fandt jeg så ud af, at jeg ville starte på Niels Brock’s medie linje(HHX).Selvom jeg er talblind, og sikkert ikke ville kunne klare mig i størstedelen af fagene, så besluttede jeg mig for, at det var det, jeg skulle. Medie lød umiddelbart som noget for mig. Jeg fokuserede fuldt på, at jeg skulle starte der efter tiende klasse, og var nærmest allerede startet på skolen mentalt. Andre prioriteter havde ikke rigtig strejfet mine tanker. Efter lang tids ventetid modtog jeg mit brev, fra hvad jeg troede var min fremtidige skole. Jeg nåede at læse den første sætning 5 gange, før det rent faktisk gik op for mig, at jeg ikke var kommet ind på skolen, og var dermed på helt bar bund.. igen.

Der var derefter et længere forløb, hvor jeg blev kastet rundt i systemet, for at finde ud af, hvilket gymnasium jeg kunne gå på. Jeg ville i hvertfald ikke gå på STX. Jeg havde lovet mig selv tilbage i folkeskolen, at jeg aldrig noglesinde, skulle kæmpe med fysik og nogle af de andre røv syge fag, som jeg selv beskriver dem. Det endte med, at jeg blev placeret på Lyngby Gymnasium (STX). Det var ikke ligefrem noget jeg var positiv over, da det jo var en STX uddannelse og ikke en HHX uddannelse, som jeg ellers havde søgt til at starte med. Jeg prøvede så godt jeg kunne, og tage Ja hatten på, og den kom også på efter en uges tid efter skolestart. Efter et par uger, begyndte jeg at blive rigtig glad for min klasse, og det sted som jeg var blevet placeret. Vennerne strømmede ind, og jeg var mildest talt glad for at gå der.

Efter et par måneder gik det ned af bakke. At jeg er talblind gav mig for store udfordringer i matematik. Så mine første dårlige karakterer begyndte allerede så småt at melde sig. Jeg begyndte at miste lysten til at komme op om morgenen, og mine lærere begyndte at stille spørgsmålstegn ved, om det overhovedet var gymnasiet jeg ville. I was all lost again. Min vejleder gjorde sit for at vise mig andre forskellige uddannelser, dog var der ingen af dem som talte til mig.

For en måneds tid siden var jeg til et skuespillerkursus igennem Unique Models, som varede over en weekend. Her gjalt det ikke kun om at kunne spille skuespil, men også om at vide hvem man er som person. Her fik jeg lidt til eftertanke.. hvem er jeg? hvad er det jeg gerne vil opnå? og hvad er min drøm egenligt? Her slog det mig med et brag. Jeg vil fortage mig noget inden for modeverden på fuldtid!

Jeg har altid haft en stor interesse for mode verdenen, og det er nok primært også derfor jeg oprettede bloggen i sin tid. Jeg har bare ikke vidst før nu, at det er noget jeg vil leve af.

Uden pis, så begyndte jeg og søge rundt på nettet, omkring hvilke jobmuligheder, man kan have inden for modeverdenen.

Designer vil jeg ikke være. Jeg har ikke nogle passion for at sy eller tegne. Jeg har dog en drøm om, at jeg gerne vil sælge tøj, og måske mit eget mærke en dag. Derfor glæder jeg mig også helt vildt til, at jeg snart åbner min egen onlineshop!

Jeg husker ikke specifikt hvordan jeg kom frem til det,  men jeg begyndte at søge nærmere omkring jobbet som stylist. Jeg læste og læste og fandt frem til en stylist uddannelse, hvor man lærer alt man skal vide som stylist, og mere til. Pludseligt begyndte jeg at se lidt håb forude haha 😉

Kort sagt har jeg valgt at droppe ud af gymnasiet, for at tage mig en stylistuddannelse. Jeg har en passion for mode, og alt det som den indebære.. Så som min modelkarrierer. Jeg har brug for, at de ting jeg laver giver mening.  Jeg har brug for at være kreativ, og brænde for de ting, som jeg foretager mig.

Efter min uddanelse skal jeg ud og arbejde hårdt, for at kunne opnå mine mål.

Det er et helt nyt kapitel af mit liv,  som skal til at starte for mig, og jeg kan ikke vente med at dele det hele med jer!

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years dress