New in // The warmer

Julie Sandlau // Dear Santa!

Image and video hosting by TinyPic

1. HER  2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER  7. HER   8. HER

DEAR SANTA! December nærmer sig, og det er endnu engang tid til, at gå i tænkeboks hvad angår ønskesedlen. Jeg synes altid det er svært, at skrive ønskesedler. Alle de ting man går og ønsker sig i dagligdagen, forsvinder fuldstændig fra lystavlen, så snart de skal skrives ned. Sådan er det i hvertfald hos mig. Så jeg bruger altid enormt lang tid på mine ønskesedler. Vi har vel alle sammen et par urealistiske ønsker, som vi ved ikke kommer til at ligge under træet d. 24. F.eks er et af mine største ønsker, en sød lille misse kat, men hey.. jeg ved godt den ikke vil ligge og miauwe under træet juleaften. (SELVOM DET VILLE VÆRE SÅÅÅÅ SKØNT).

Jeg har fundet et par af mine yndlings smykker fra Julie Sandlau. De er alle sammen nogle, som jeg ville elske, at finde under træet. Alle smykkerne bliver dog forsat som ønsker.  Jeg elsker Julie Sandlau smykkerne, og har længe beundret dem. Da jeg om ikke så længe, fylder atten år, er det jo en oplagt mulighed, at ønske sig et af disse smukke smykker til den tid. Se alle kollektionerne her!

Jeg har endnu ikke fået skrevet min ønskeseddel færdig. Så I må vente lidt endnu 😉

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // The warmer