London Bazar

Testshoot

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Heey sweets. I mandags var jeg til testshoot, hos den utrolig dygtige Henrik Adamsen. Det er selvfølgelig kun en brøkdel af billederne, som jeg viser jer her. Men jeg er selv utrolig tilfreds med resultatet af billederne.

Har I hørt om L’Oreal Trendsetter search konkurrencen??? Jeg har været så heldig at gå videre i semifinalen, og er nu et skridt nærmere. I semifinalen bliver der offentliggjort 4 forskellige temaer. Min opgave bliver at vælge et af temaerne, hvor jeg så skal fortolke det på min egen måde og derefter lave en video. I semifinalen er det jer som skal stemme, og dermed afgøre hvem, der skal gå videre i konkurrencen. De 10 bidrag som får flest stemmer går videre til finalen. Så derfor har jeg viiirkelig brug for jeres stemmer når semifinalen starter. Det kunne være så cool hvis bloggen gik hen og vandt!

Læs mere om konkurrencen her.

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London Bazar