Billeder fra The Voice 14!

London Bazar

Image and video hosting by TinyPic

Boots: HER   Kjole: HER  Clutch: HER  Armbånd: HER

Jeg var lige et smut forbi London Bazar’s hjemmeside, og faldt over denne her lækre strikkjole. Jeg er helt vild med den koksgrå farve, og så er alt, der er højhalset, et must for mig.  Jeg ELSKER strik. Jeg går nærmest og glæder mig til, at det skal blive bare en smule køligere, så jeg kan tillade mig, at gå med mine kæmpe striktrøjer. Kjolen ligger dog lidt i den dyre ende, så jeg må hellere i gang med at spare lidt sammen til den. Jeg klikkede lige lidt rundt på hjemmesiden, for at se hvordan jeg kunne style kjolen til et almindeligt hverdagslook.. Og synes det blev ret cool!

London Bazar startede for flere år siden som en fysisk butik. Dem af jer, som har shoppet hos Miinto.dk har måske set navnet før. London Bazar har nemlig de seneste år haft en del onlinesalg via Miinto.dk. Nu er de gået i luften med deres helt egen webshop! De fører stærke brands som Modström, Minimum, Selected Femme, Second Female, 2nd Day, Tiger of Sweden, Amust, Pavement, Dixie og mange mange flere!

Når jeg shopper online, er noget af det vigtigste for mig, at jeg modtager min pakke inden for de næste par dage efter købet. Der er ikke noget værre, end at vente i hvad der svare til 100 år inden man modtager sin pakke. Hos London Bazar er der levering inden for 1-2 dage, og så har de ovenikøbet fri fragt. That’s pretty great right? 😀

Tjek hjemmesiden ud lige her: http://www.londonbazar.dk/minimum/

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra The Voice 14!