Another Outfit

Must haves

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Forleden var jeg et smut forbi Matas for at samle et par af mine must haves op.

Nogle af jer har helt sikkert hørt om Batiste dry shampoo. For nogle måneder siden opdagede jeg, at Matas var begyndt og forhandle Batiste, og i og med at jeg havde hørt så meget om produktet, måtte jeg simpelthen prøve en.. Og den er FANTASTISK. Jeg har prøvet en del forskellige tør shampooer, men Batiste er og bliver min yndlings. De har et hav af forskellige slags. Til mørkt hår, lyst hår, Cherry og XXL volume mm. I kan tjekke alle deres varianter ud lige her!

Et andet must er Nivea Refreshing Cleansing Wipes og Nivea Essentials Daycream. Jeg hører til en af dem, som i perioder ikke har meget overskud om aftenen til både at fjerne makeup og rense ansigtet. Derfor er Nivea Refreshing Cleansing Wipes virkelig et must. De renser ens hud for urenheder, make-up (selv vandfast) og efterlader huden frisk. Nivea Essentials Daycream bruger jeg hver morgen, før jeg ligger min makeup. Før i tiden brugte jeg en anden creme fra Nivea, som var i en krukke, men i og med at jeg begyndte at  gå op i, at have lange negle, er det ikke ligefrem samarbejdsvilligt med, at skulle tage creme op fra en krukke. Skulle hilse og sige, at der kommer godt med creme op under neglene… nasty right? Så derfor er det blevet et must for mig, at have en dagcreme på “tube”.

Når det gælder læbepomader, er det hver gang et sats for mig. Mine læber er simpelthen så forfærdelige når det gælder læbepomader. Jeg har indtil videre kun fundet 2 læbepomader, som ikke sætter sig i hvide striber på mine læber. Det er SÅ irriterende, og ser faktisk ret nasty ud. Jeg tror det skyldes, at læbepomaden ikke trænger ind i mine læber. Efter at have set en af mine veninder have denne Baby lips læbepomade , tænkte  jeg at den skulle prøves. And guess what? Den efterlader ikke hvide striber på mine læber, og giver virkelig bløde “Baby lips”. Så man kan roligt sige, at denne læbepromade lever op til navnet.

Peel off masken fra Jorgobé hørte jeg for første gang om, da jeg var til ELLE style awards, hvor at masken vandt prisen som “Best new product”. Jeg døjer normalt ikke med uren hud, men eftersom at jeg beskæftiger mig med modelarbejde er ren hud et must. “JorgObé The Original Black Peel Off Mask renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige fugtbalance, så den efterlades blød og med tydeligt reducerede porer.” og det kan jeg lige love jer for at den gør! Prisen ligger dog i den højere ende, men det er bestemt pengene hver!

Image and video hosting by TinyPic

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another Outfit