Must haves

Mac brush cleanser

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 Mange glemmer ofte, at pleje deres makeupbørster. Nogle ved måske slet ikke, at det er nødvendigt, for at få ens børster til at holde i længden. Det er vigtigt både for børsterne og ens hud, at hygiejnen er i orden. Der sætter sig nemlig masser af bakterier i børsternes hår, hvis man ikke renser dem. Hvis man døjer med små irriterende urenheder, kan det måske skyldes bakterierne fra ens makeupbørster. Børsterne skal helst vaskes en gang om ugen, for at undgå bakterierne. Dog nøjes jeg kun med at rense mine foundation børster en gang om ugen, og så renser jeg resten af mine børster ca. hver 14 dag. Hvis man søger på youtube omkring hvordan man renser sine børster, kan det hurtigt se meget besværgerligt og uoverskueligt ud. Men denne her metode er ganske nem og enkel.

Alt du skal bruge er Mac brush cleanser (HER), vatrondeller og dine makeupbørster. Som I kan se på min lille billedguide, er det meget enkelt. Her har jeg dog kun valgt et par af mine børster for at demonstrere. Efter man har taget lidt Mac brush cleanser på sin vatrondel, skal man blot tage sine børster enkelt vist, og køre rundt i cirkel bevægelser indtil, at man vurderer at børsten er ren. Derefter er de så gode som nye!

Mac brush cleanser renser, desinficerer og plejer børstefibrene, så børsten holder længere. Den er som skrevet, nem at bruge og specialdesignet til at forlænge kvalitetsbørsters levetid.

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must haves