New in // Fashion Era

Monday mornings

Image and video hosting by TinyPic

Det er mandag morgen, du er træt, og tanken om den iskolde luft, som vil ramme dig så snart du træder ud af hoveddøren, får dig til at krybe lidt længere ned under den varme dyne. Tanken om turen til skole føles ekstra lang, når du ligger og tænker på, hvordan du nogensinde skal få kæmpet dig hen til det ligeså kolde klasse lokale. Dog er der en irriterende stemme oppe i dit hoved, som minder dig om, at din fraværsprocent stiger, hvis du ikke snart kommer op og afsted. Du laver absolut ingen overvejelser omkring, at skulle gøre noget ud af dagens outfit. Du ved bare, at dagen skal overståes, så du kan komme hjem, og tilbage under din varme dyne.

Åhh.. Vi vågner vel alle sammen op med denne følelse i ny og næ. En ting er sikkert. Vi er nød til at komme ud af fjererne!

Et par ting som du kan gøre er;

Hop i noget comfy tøj. En stor sweater er et must på disse dage.

Put on some music, det vil hjælpe dig med at komme i bedre humør, i mens du ligger din makeup 😉

Lav dig noget varmt at drikke, Te, Caffe, Chailatte eller Kakao.. Hvad du nu er til!

Du har allerede besluttet dig for, ikke at gøre så meget, ud af dig selv i dag, så læn dig tilbage et kort øjeblik, og opdater dine sociale medier, som var det din morgen avis!

og kom så afsted!

Husk og sig til dig selv hver morgen, “I dag vinder jeg”.

 

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Fashion Era